Retourbeleid

Retourneren Festiviter Marketing (retourkosten voor klant)

U kunt de overeenkomst op de volgende wijze ontbinden.

  1. a) Stuur het onbeschadigde artikel en het ingevulde retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst in de, indien redelijkerwijs mogelijk, originele verpakking, naar onderstaande retouradres.
    Wij storten het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening inclusief (eventuele) verzend- en betaalkosten van de zending. 
    Retourkosten zijn voor eigen rekening.
  2. b) Door gebruik te maken van het herroepingsformulier of het retourformulier en dit naar ons te mailen of te versturen. Wij geven u een bedenktijd van 14 dagen.
    Wij storten het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening inclusief (eventuele) verzend- en betaalkosten van de zending. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Meer informatie over herroepingsrecht vindt u hieronder.

Bewaar uw bewijs van retourverzending goed, mocht het pakketje kwijt zijn dan kunnen wij naar deze Track & Trace-code vragen. Verblinddoorleads.nl is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.


Retourformulier

Retourformulier Verblinddoorleads.nl biedt u de mogelijkheid uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Onze algemene voorwaarden zijn beschikbaar op de website van www.verblinddoorleads.nl

  • U krijgt uw geld teruggestort, exclusief eventuele betaal- of verzendkosten.
  • Stuur op eigen kosten uw bestelling retour naar ons aangeven adres. Stuur het onbeschadigde artikel en het retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking naar: Festiviter Marketing, Grietmansraklaan 53, 3544 TL Utrecht. Wij storten het bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na annuleren van de bestelling terug op de bij ons bekende rekening. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.

Artikeldetails:

Aantal:

Reden voor retour:
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met op met pierre@festiviter.nl